Taiwan Dioramas – The Wonder of Taiwan’s Ecology

'MET's willingness to absorb local culture has been crucial to it's success in Taiwan' - FX Magazine

Specification:
Client: National Museum of Natural Science, Taiwan
Service: Full Design Research and Scripting Service
Size: 600 sqm

Project Details



After the huge success of the ‘Life on Earth’ gallery, the National Museum of Natural Science went on to engage MET Studio to design an ecology gallery that would tell the story of the natural environments of this subtropical island and its mountainous topography in line with our previous work.


Using the same team, MET again visited the many environments throughout Taiwan that were to be presented in the gallery, which included climbing the Nan Hu Circle Valley mountain range over a 5 day period with the aid of local sherpas.


MET designed the gallery in order to reconstruct four unique ecosystems (Da-jia River basin, Lian-hua-chih broad-leaved forest, An-ma-shan cloud forest and Nan-hu valley), also using AV to communicate the vulnerability of Taiwan’s diverse ecosystem to climate change.

'MET's willingness to absorb local culture has been crucial to it's success in Taiwan' - FX Magazine

Taiwan's Ecology

Heritage
Science